BÂRFOTECA APH: Amintiri de campanie / Băsescu către Costel Horghidan, în 2004: „Aici ai ajuns, pramatie?”

Standard

Costel Horghidan este un tip simpatic. Face dansuri, fitness şi politică. Mai mult, fostul liberal dansează tango pe lista de consilieri locali ai PDL pentru municipiul Ploieşti, de pe un loc aproape eligibil. Da, domnul Costel Horghidan ocupă poziţia 9 pe lista de consilieri cu care Partidul Democrat Liberal vine în faţa cetăţenilorla Ploieşti.

Cariera politică a domnului Horghidan a trecut, în anul 2004, prin Partidul Naţional Liberal unde, în alianţa D.A. se încerca înlăturarea de la butoane a pesediştilor.

Atunci, pe o ploaie teribilă, Traian Băsescu a venitla Ploieşti, susţinând mitingul electoral al Alianţei în faţa Casei Sindicatelor din Ploieşti. Ştiţi povestea cu pixelul, copilul maltratat într-un mod atât de bestial de marinar, etc.

Ceea ce nu ştiaţi este că după miting, în timp ce a susţinut conferinţa de presă în sediul liberalilor, care erau colegi de alianţă cu PD-ul la acea vreme, Traian Băsescu a dat, nas în nas, cu domnul Costel Horghidan, un prieten vechi, coleg din marină cu acesta. Povestea noastră cu iz monden se termină cu o replică care, pe mine şi pe alţi colegi prezenţi la momentul faptei, ne-a făcut să râdem cu spume:

Horghidan: „Să trăiţi, domnule preşedinte”

Băsescu: „Ia uite! Aici ai ajuns, pramatie, hă, hă, hă?”

Reclame

Un gând despre “BÂRFOTECA APH: Amintiri de campanie / Băsescu către Costel Horghidan, în 2004: „Aici ai ajuns, pramatie?”

  1. Pingback: Rectificare / Costel Horghidan mi-a dezvăluit dialogul cu Băsescu « Sebastian Ignat, un sibian exilat la Ploieşti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s